Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Amazonilta Kindle-älypuhelin ensi vuonna?

Valtteri Ahonen

Amazonilta Kindle-älypuhelin ensi vuonna?
Digitimes kirjoittaa Primax Electronicsin saaneen Amazonilta tilauksen kameramoduuleista älypuhelimia varten. Sivuston "tiedot" perustuvat nimettömiin lähteisiin tuotantoketjussa.

Digitimesin arvailut tulevasta osuvat vähän vaihtelevasti, mutta nyt samantapaisia huhuja on kuulunut myös muualta. Ilmeisesti Amazonin on tarkoitus saada jonkinlainen Kindle-puhelin markkinoille vuoden 2014 ensimmäisen puolikkaan aikana.

Huhujen mukaan laitteessa on useampia käyttäjään kohdistettuja kameroita, jotka määrittelevät tarkasti, missä käyttäjän kasvot ovat. Näin puhelin saa renderöityä 3D-efektin asianmukaisesti. Ilmeisesti kamerat mahdollistavat myös liikeohjauksen.

Nimettömien lähteiden mukaan Primax Electronics toimittaisi noin 50 prosenttia Amazonin tarvitsemista kameramoduuleista. Primax ei ole kommentoinut väitteitä.

Aiempien huhujen mukaan Amazon olisi yhteistyössä HTC:n kanssa laitteiden rakentamisen tiimoilta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja