Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HP voi yllättää: Kaksi uutta puhelinta vielä tämän vuoden aikana

Manu Pitkänen

HP voi yllättää: Kaksi uutta puhelinta vielä tämän vuoden aikana
HP:n mobiilistrategia on ollut viime vuosina niin kovassa tuuliajossa, että tällä hetkellä on lähes mahdotonta yrittää ennustaa yhtiön tulevia tekemisiä. The Information -julkaisun tietojen mukaan HP aikoisi kuitenkin vielä tämän vuoden aikana esitellä edullisia älypuhelimia. Aikaa tähän ei ole enää kovin paljoa.

Paremmin tietokonevalmistajana tunnettu HP yritti päästä puhelinmarkkinan syrjään kiinni Compaq-kaupan myötä tulleiden iPAQ-kämmentietokoneiden avulla. IPAQeilla ei syntynyt tulosta, joten HP osti puhelinvalmistaja Palmin 1,2 miljardilla dollarilla vuonna 2010. Yrityskaupan myötä HP esitteli vuoden 2011 alussa yhden tabletin ja kaksi puhelinta, mutta jo saman vuoden syksyllä koko mobiilidivisioonasta haluttiin päästä eroon.Viime vuosi HP:ltä meni itsensä kokoamisessa ja taas tänä vuonna yhtiö on kehunut suunnittelevansa puhelinmarkkinoille palaamista, mutta aikataulusta ei ole vihjattu mitään. The Informationin mukaan mahdollisesti jo tämän vuoden lopulla esiteltävät puhelimet olisivat kuusi- ja seitsemäntuumaisia puhletteja, jotka ovat suunnattu Intian, Kiinan ja Kaakkois-Aasian talouksiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.