Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n infografiikka: Tämän takia Android-päivitysten julkaisussa kestää

Manu Pitkänen

HTC:n infografiikka: Tämän takia Android-päivitysten julkaisussa kestää
Puhelinvalmistaja HTC on julkaissut The Anatomy of An Android OS Update -nimisen infografiikan, jossa selvennetään kuluttajille käyttöjärjestelmäpäivitysten monimutkaisuutta ja yritetään selittää miksi päivityksiä joudutaan odottamaan niin kauan.

Infografiikassa käyttöjärjestelmäpäivitysten käsittely on jaettu kolmeen haaraan sen perusteella kuinka paljon kustomointia laitteiden käyttöjärjestelmä sisältää. Yhtenä haarana on Google Edition -laitteet, joiden käyttöjärjestelmään ei tehdä juurikaan muutoksia. Toisena on haarana lukitsemattomat ja kehittäjille tarkoitetut puhelimet, joihin HTC on lisännyt omia mausteitaan. Kolmantena haarana on operaattorilukitut puhelimet.

Mitä vähemmän kustomointia käyttöjärjestelmään pitää tehdä, sen yksinkertaisempi sen kehityskaari on ja sitä nopeammin se saadaan myös julkaistua loppukäyttäjille. HTC:n mukaan Google Edition -puhelimien kohdalla päivitys käy läpi kahdeksan vaihetta, mutta operaattorilukituille puhelimille päivityksen pitää saada operaattorin hyväksyntä ja välivaiheiden määrä kasvaa 12 kappaleeseen.


Infografiikka löytyy HTC:n yhdysvaltalaisille asiakkaille tarkoitetulta sivulta, jossa kerrotaan HTC Onen KitKat-päivityksen tilaanteesta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja