Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy Note 3:lle uusi kullanhohtoinen väri

Matti Vähäkainu

Samsung Galaxy Note 3:lle uusi kullanhohtoinen väri
Samsung on esitellyt markkinoiden suosituimmalle puhletille uuden värivaihtoehdon. Galaxy Note 3:n Rose Gold -värimalli saapuu ensin myyntiin Koreassa, mutta tulee kauppoihin myös länsimaissa.

Julkistuksen yhteydessä 5,7 tuuman näytöllä varustettua laitetta esiteltiin ainoastaan mustana, valkoisena ja pinkkinä, mutta nyt värivaihtoehtoja on Koreassa jo viisi. Aiemmin Koreassa saapui esiteltiin punainen Merlot Red -malli ja nyt kauppoihin tulee kultaisen vaaleanpunainen Rose Gold.

Uudesta värivaihtoehdosta on musta ja valkoinen versio. Molemmissa ruusukultaa puhelimeen tuo keinometalliset reunukset ja muut yksityiskohdat. Ensimmäisille uuden värivaihtoehdon ostajille on tiedossa kaupanpäällisinä autolaturi ja takakuori.

Värivaihtoehdon rantautumisesta Eurooppaan tai Yhdysvaltoihin ei ole vielä tarkkaa tietoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja