Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcomm esittelee uuden Snapdragonin kameraparannuksia videoilla

Matti Vähäkainu

Qualcomm esittelee uuden Snapdragonin kameraparannuksia videoilla
Tiistaina virallisesti alkavilla CES-messuilla esitellään Qualcommin uutta Snapdragon 805 -piiriä, jonka on määrä tuoda merkittäviä parannuksia mobiililaitteiden kameroihin. Yritys on ottanut hieman ennakkoa ja julkaissut esittelymateriaalia YouTubeen.

Piiri, joka tulee todennäköisesti löytämään tiensä useimpien valmistajien lippulaivamalleihin, parantaa Qualcommin mukaan kameraa kolmella eri tavalla. Ominaisuuksien nimet ovat Chroma Flash, Action Shot ja OptiZoom. Ominaisuudet mahdollistavat luonnollisemmat värit pimeässä salaman avulla, jatkuvan tarkennuksen sekä jatkuvan zoomauksen tiettyyn kohteeseen.

Qualcomm esittelee ominaisuuksia alla olevilla videoilla ja lisätietoa sekä livedemoja tullaan jakamaan Las Vegasissa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja