Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mobiililaitteiden pöpöt kuriin Corningin antimikrobilasilla

Juha Tuppi

Mobiililaitteiden pöpöt kuriin Corningin antimikrobilasilla
Erikoisvahvisteisesta Gorilla Glass -lasistaan tunnettu Corning on julkaissut uuden antimikrobilasin, jonka kerrotaan suojaavan käyttäjää kosketusnäyttöjen bakteereilta ja mikrobeilta.

Corning julkaisi eilen lehdistötiedotteen, jossa se kertoi uudesta mikrobeilta suojaavasta Gorilla Glass -lasistaan. Lasiin on sisällytetty ionisoitua hopeaa, joka on tehokas antimikrobinen elementti.

Lehdistötiedotteen mukaan Corningin antimikrobilasi ehkäisee levän, homeen, sienikasvuston ja bakteerien kehittymistä lasin pinnalla. Corningin edistyneet valmistusmenetelmät mahdollistavat ionisoidun hopean lisäämisen lasiin heikentämättä lasin kestävyyttä tai toimivuutta kosketusnäytöissä.

Yhtiön mukaan uusi antimikrobinen Gorilla Glass -lasi on pysyvämpi ratkaisu mobiililaitteiden hygieniaan kuin puhdistussuihkeet ja -liinat.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja