Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iWatch tuottaa ongelmia Applen kehitystiimille

Manu Pitkänen

iWatch tuottaa ongelmia Applen kehitystiimille
Apple on kohdannut ongelmia iWatchiksi kutsutun laitteen kehityksessä. The Informationin mukaan IT-jätti harkitsee näyttöpaneelityypin vaihtamista päästäkseen lähemmäs tavoiteltua neljän tai viiden vuorokauden akkukestoa, joka aiheutti harmaita hiuksia kehitystiimille jo viime keväänä.

Tarkempia tietoja paneelityyppivaihtoehdoista The Informationilla ei ole, mutta liikkeellä olevien huhujen mukaan Apple olisi päätynyt käyttämään 1,5-tuumaista AMOLED-näyttöä. The Information tietää kertoa myös, että Apple olisi joutunut käskemään komponenttitoimittajaansa lopettamaan tiettyjen osien valmistamisen viivästyneen kehitysaikataulun vuoksi. Verkkolehden mukaan keskeytys ei ole isossa kuvassa välttämättä kovin oleellinen, eikä välttämättä vaikuta laitteen julkaisuaikatauluun.
The Information huomauttaa, että Apple on koonnut kookkaan kehitystiimin iWatchin ympärille, joten siinä luulisi olevan myös valmiudet ratkaisemaan kohdatut haasteet.

Vielä ei ole täysin selvää millaisia myyntivaltteja Apple on suunnitellut iWatchilleen, eli miksi kuluttajat tarttuisivat mieluummin Applen vaihtoehtoon, kun markkinoille tulvii jo nyt muilta valmistajilta älkykkäitä rannekkeita ja kelloja pilvin pimein. Rekrytointien perusteella Apple olisi kiinnostunut täyttämään iWatchin erilaisilla vähävirtaisilla sensoreilla, jotka keräävät tietoa käyttäjästään ja hänen ympäristöstä.

Apple on palkannut henkilöstöä muiden muassa veren glukoosiarvojen mittaamiseen erikoistuneilta Senseonicsilta ja C8 MediSensorilta sekä laskimoskannereita valmistavalta AccuVeiniltä. Viime vuonna Apple rekrytoi myös muodin ja kuntoilun asiantuntijoita riveihinsä sekä osti vähävirtaisiin piireihin erikoistuneen Passif Semiconductorin.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja