Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola järjestää julkistustapahtuman ensi viikolla Lontoossa

Manu Pitkänen

Motorola järjestää julkistustapahtuman ensi viikolla Lontoossa
Motorola järjestää 14. tammikuuta lehdistötilaisuuden Lontoossa, missä on tarkoitus esitellä eurooppalaisille kuluttajille uusia laitteita. Tapahtumasta uutisoi Pocket-lint.

Viime vuonna yhdysvaltalaisille esiteltiin uusi Moto X, jonka valttikortteihin kuulu jatkuvasti kuunteleva puheavustaja sekä rungon pitkälle vietyyn kustomoitavuuteen. Vanhalle mantereelle puhelin ei ole vielä rantautunut, mutta kenties tämä puute korjataan ensi viikon lehdistötilaisuudessa. Moto G:n myyntihän alkoi Euroopassa jo viime vuoden puolella.

Motorolan kutsussa käytetty kieli viittaa siihen, että yhtiön aikomuksena on esitellä useampi laite. Ehkä Motorola palaa tablet-bisnekseen Xoom 2:n jälkeen vietetyn hiljaiselon jälkeen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja