Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Twitterin perustajalta kysy ja vastaa -palvelu mobiiliin: Jelly

Manu Pitkänen

Twitterin perustajalta kysy ja vastaa -palvelu mobiiliin: Jelly
Samaan aikaan kun Google yrittää rakentaa hakukoneeseensa algoritmejä, jotka ymmärtävät ihmistä ja antavat suoria vastauksia hakuihin, on Twitterin perustaja Biz Stone lähtenyt rakentamaan vastauskonetta erilaisista lähtökohdista. Uusi Jelly-palvelu ei rakennu keskitetyn tietovarannon tai monimutkaisten algoritmien varaan, vaan se hyödyntää käyttäjiensä haalimaa tietoa.

Ihmiset osaavat analysoida kysymyksiä ja kuvia tällä hetkellä paremmin kuin tietokoneet. Lisäksi teollisuusmaissa isolla osalla väestöstä on jo taskuissaan älypuhelin, joiden kautta he ovat aina tavoitettavissa ja yhteydessä toisiinsa. Uusi kysy-ja-vastaa-mobiilipalvelu Jelly nojaa näihin kahteen perusfaktaan: kaveripiirisi on aina tavoitettavissa ja on hyvin todennäköistä, että joku ystävistäsi tai ystävän-ystävä tietää vastauksen pohtimaasi kysymykseen.

Q&A-palvelut ovat jo tuttua kauraa desktop-ympäristöstä, mutta mobiilin ja sosiaalisen median mahdollisuuksia hyödyntäviä palveluita ei ole kovinkaan paljoa näkynyt.Voidaan myös kysyä, tarvitaanko mobiiliin erillistä yhteisöllistä Q&A-palvelua. Ihmiset ovat jo Facebookin ja Twitterin kautta yhteyksissä toisiinsa ja siellä voi myös yhtä hyvin kysyä kysymyksiä. Toisaalta sosiaalinen media ja mobiilipalvelut ovat jo osoittaneet, ettei kyse ole siitä voidaanko jotakin tehdä jo jollakin toisella palvelulla. Kyse on siitä, tarjoaako uusi palvelu paremman käyttöliittymän jonkin asian tekemiseen kuin mihin ihmiset ovat aiemmin tottuneet.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja