Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Edullisempi versio Galaxy Note 3:sta työn alla

Matti Vähäkainu

Edullisempi versio Galaxy Note 3:sta työn alla
Edullista puhlettia metsästävät saattavat pian saada yhden uuden vaihtoehdon, sillä GSMArenan saamien tietojen mukaan Samsung valmistelee Galaxy Note 3 Neo -mallin julkaisemista.

Galaxy Note 3 Neo vastaa teknisesti kutakuinkin Note 2:a, mutta tuo mukanaan uudemman käyttöliittymän ja sen mukana tuomat ominaisuudet. Samalla suorituskykyä on lisätty uudella kuusiytimisellä vaihtoehdolla.

Laitteesta löytyy 5,55 tuuman 720p-kosketusnäyttö, 8 megapikselin kamera, 2 gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa, microSD-muistikortti sekä 3100 milliampeeritunnin akku. Laite on 8,6 millimetriä paksu ja se saapuu vuotaneiden tietojen mukaan varustettuna Android Jelly Bean 4.3:lla.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja