Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung ja Apple hierovat sopua 19. tammikuuta

Manu Pitkänen

Samsung ja Apple hierovat sopua 19. tammikuuta
Apple ja Samsung yrittävät saada lopun niiden väliselle oikeustaistolle tammikuun 19. päivänä. Yhtiöiden toimitusjohtajien on tarkoitus neuvotella keskenään voidaanko sopuun päästä, vai ovatko näkemykset edelleen liian kaukana toisistaan. Toimitusjohtajien seurana on molempien yhtiöiden asianajajia.

Samsungin ja Applen asianajotiimit neuvottelivat jo 6. tammikuuta siitä, millaiset eväät sovulle on ja kannattaako toimitusjohtajille näin ollen lainkaan järjestää tapaamista. Yhtiöt ovat yhtä mieltä siitä, että Samsung on loukannut Applen patentteja. Erimielisyyttä aiheuttaa vain korvaussumman suuruus.

Oikeus on jo määrännyt Samsungin maksamaan kaikkiaan 930 miljoonaa dollarin vahingonkorvaukset Applelle. Mikäli Samsung ei suostu tulemaan vastaan omissa vaatimuksissaan, tulee sovintoyritys kariutumaan tälläkin kertaa. Applella tuskin on minkäänlaista mielenkiintoa neuvotella vahingonkorvaussummaa pienemmäksi.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.