Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Micronin LPDDR4-muistinäytteet valmiina laitevalmistajien käyttöön

Manu Pitkänen

Micronin LPDDR4-muistinäytteet valmiina laitevalmistajien käyttöön
Micron on edennyt LPDDR4-muistien kehityksessä näytetoimituksiin, joiden pohjalta laitevalmistajat voivat suunnitella omia tuotteitaan. Yhtiö omistaa nykyään japanilaisen Elpidan muistituotannon.

Samsung ja SK Hynix kertoivat hiljattain heidän LPDDR4-muistien olevan valmiina näytetoimituksia varten. Vaikka Micron ei ole pitänyt asiasta meteliä, on se toimittanut LPDDR4-näytteitä yhteistyökumppaneilleen jo jonkin aikaa. Yhtiön mukaan he aloittivat ensimmäisenä LPDDR4-näytetoimitukset. Micron ei paljastanut sijoittajapuhelussaan heidän LPDDR4-muistien teknisiä yksityiskohtia.

LPDDR4 on uuden sukupolven mobiililaitteille suunnattu muistiteknologia, joka laskee energiankulutusta ja kastavattaa tiedonsiirtonopeutta nykyisiin LPDDR3-muisteihin nähden. Samsungin mukaan heidän LPDDR4-muistien energiankulutus on jopa 40 prosenttia alhaisempi 1,1 voltin käyttöjännitteelle kuin LPDDR3-muisteilla.Uutta muistitekniikkaa saatetaan nähdä lippulaivapuhelimissa jo tämän vuoden lopulla ja laajempaan käyttöön ne tulevat ensi vuoden aikana. Micronin 20 nm:n tekniikka on valmiina massatuotantoon tämän vuoden jälkimmäisellä puoliskolla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.