Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jelly Beanin osuus jo lähes 60 prosenttia kaikista Android-laitteista

Sami Koivunen

Jelly Beanin osuus jo lähes 60 prosenttia kaikista Android-laitteista
Google on jälleen julkaissut kuukausittaiset Android-käyttöjärjestelmän tilastot, joista kehittäjät näkevät, kuinka eri Android-versiot jakaantuvat käyttäjien kesken.

Viimeisen kuukauden aikana koottujen tilastojen perusteella Androidin Jelly Bean -versiot ovat nostaneet osuuksiaan 54,5 prosentista 59,1 prosenttiin. Vanhempien versioiden, kuten Gingerbreadin ja Ice Cream Sandwichin osuudet vähenivät molemmat noin kahdesta kolmeen prosenttia edelliskuukauteen verrattuna.

Androidin uusin KitKat-versio sen sijaan pysyi suunnilleen ennallaan noustuaan 1,1 prosentista 1,4 prosenttiin. KitKatia tukevat toistaiseksi vain harvat Android-laitteet, mutta tilanteen odotetaan muuttuvan jo lähikuukausien aikana.Google kokoaa tilastot Google Play -kaupan käyttäjätietojen pohjalta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja