Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen tuorein patenttihankinta pyrkii helpottamaan iPhonen käyttöä liikuttaessa

Juha Tuppi

Applen tuorein patenttihankinta pyrkii helpottamaan iPhonen käyttöä liikuttaessa
Applen tuorein patenttihankinta koskee uudenlaista liikkeeseen reagoivaa graafista käyttöliittymää.

Apple Insider raportoi tänään Applen uusimmasta patenttihankinnasta. Yhtiön tuorein patentti esittelee liikkeeseen reagoivan graafisen käyttöliittymän, jonka olisi tarkoitus helpottaa esimerkiksi iPhonen käyttöä kävellessä, juostessa tai kulkuvälineillä matkustettaessa.

Liikuttaessa mobiililaitetta on usein hankalampi käyttää, koska liike johtaa virhepainalluksiin tai näytön katselemisen vaikeutumiseen. Patentin kattama graafinen käyttöliittymä ottaa huomioon mobiililaitteen liikesensorien kautta käyttäjän liikkumistavan ja pyrkii optimoimaan käyttökokemuksen esimerkiksi suurentamalla ikoneja näytöllä, liikuttamalla näytön kuvaa suhteessa havaittuun liikkeeseen niin, että se näyttää pysyvän paikallaan, tai yrittämällä ennakoida virhepainallukset ja tulkitsemalla ne oikein.


Lähde toteaa, että tässäkään tapauksessa ei ole tietoa, nähdäänkö patentoitua käyttöliittymää koskaan kuluttajalaitteissa. Patentin kuvamateriaalia on nähtävissä Apple Insiderin sivustolla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja