Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HP tekee paluun puhelinbisnekseen: Uudet Android-puhelimet Intiaan

Manu Pitkänen

HP tekee paluun puhelinbisnekseen: Uudet Android-puhelimet Intiaan
HP esittelee tänään Intian älypuhelinmarkkinoille suunnatut Slate 6- ja 7 VoiceTab -puhletit. Yhdysvaltalaisen Palmin oston jälkeen HP:n mobiilistrategia ei ole mennyt ihan lapaan, mutta nyt yhtiö on koonnut voimiaan uutta tulemista varten.

Tietokonevalmistajana profiloitunut HP valitsi Intian markkinat erityisesti siitä syystä, että se on nopeasti kasvava ja millään yhtiöllä ei ole siellä vahvaa asemaa. Samsungilla ja Nokialla on noin 15 prosentin markkinaosuus ja paikallisilla Karbonnilla ja Micromaxilla on noin 10 prosentin osuus markkinoista. Loppu eli noin 50 prosenttia on hajaantunut pienempien valmistajien kesken.

HP:llä on lisäksi PC-puolella vahva asema Intiassa – joka kolmas myyty tietokone on maassa HP:n valmistama. Seuraavaksi suurin brändi on Lenovo puolet pienemmällä markkinaosuudella.


Isoja kuuden ja seitsemän tuuman puhelimia HP perustelee sillä, että Intiassa on kysyntää hybridilaitteille, joissa yhdistyy tabletin ja puhelimen ominaisuudet. Slate 6:ssa ja 7 VoiceTabissä on Android 4.2 -käyttöjärjestelmä, neliytiminen prosessori, 16 gigatavua tallennustilaa ja microSD-paikka. IPS-näytön resoluutio on kuusituumaisessa mallissa 1280x720 pikseliä ja seitsemäntuumaisessa mallissa 1280x800 pikseliä. Molemmissa on viiden megapikselin pääkamera ja kahden megapikselin etukamera.

HP ei halunnut vielä kommentoida Euroopan- ja Amerikan-suunnitelmiaan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja