Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Facebookilta Flipboardin tyylinen uutissovellus vielä tässä kuussa

Valtteri Ahonen

Huhu: Facebookilta Flipboardin tyylinen uutissovellus vielä tässä kuussa
Facebookin uusista tuulista on puhuttu ja huhuttu jo ainakin viime kesästä asti. Erityisesti yhteisöpalvelun kilpailusta uutisten seuraamisen käytetyn Twitterin kanssa on käyty keskustelua.

Re/coden saamien tietojen mukaan Facebook olisi julkaisemassa pitkään kestäneen kehitystyönsä hedelmiä mahdollisesti vielä tämän kuun aikana, mutta aikataulun sanotaan olevan alustavaa sorttia, eli siis altis muutoksille. Odotettavissa on erityisesti mobiilialustoja silmällä pitäen räätälöity uutissovellus, josta käytetään ainakin huhuissa nimitystä Paper.
Uuden palvelun olisi tarkoitus Flipboardin tavoin yhdistää uutiset eri lähteistä samaan näkymään sosiaalisen median viestien kanssa. Siitä, miten Facebookin palvelu erityisesti eroaisi kilpailijoista, ei ole tietoa. Vielä ei ole myöskään tietoa siitä, olisiko uutuus vain mobiilisovellus, vai olisiko siitä olemassa myös selaimessa käytettävä versio.

Facebookin edustajat ovat vastanneet tiedusteluihin, ettei yhtiö kommentoi huhuja, ja sellaisia kaikki "tiedot" projektista toistaiseksi ovat.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja