>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Toshiba ja Qualcomm tuovat uuden sukupolven muistitekniikan mobiiliin

Manu Pitkänen

Toshiba ja Qualcomm tuovat uuden sukupolven muistitekniikan mobiiliin
Toshiba ja Qualcomm ovat kertoneet yhteistyöstä, jonka myötä uusissa Snapdragon 805 -pohjaisissa mobiililaitteissa nähdään uuteen UFS 2.0 -tekniikkaan perustuvia flash-muisteja. Tavoitteena on, että UFS:stä tulee korvaaja puhelimissa ja tableteissa paljon käytetylle eMMC:lle.

UFS:n suurin valtti eMMC:hen nähden on tietysti korkeampi väylänopeus. EMMC-muistien väylänopeudet ovat skaalautuneet alkuajoista nykyiseen 400 megatavuun sekunnissa, mutta nyt raja on hiljalleen tulossa vastaan. Samanaikaisia kirjoitus- ja lukuoperaatioita tukevan UFS:n ansiosta maksiminopeudet saadaan kohotettua 725 ja 1450 megatavuun sekunnissa, joiden pitäisi riittää Toshiban mukaan 4K-sisällöillekin. Toshiba aloittaa UFS 2.0 -muistipiirien massatuotannon maalis-kesäkuun aikana

Alkuvaiheessa uusi muistitekniikka jää high-end-mallien yksinoikeudeksi eMMC:tä korkeamman hinnan vuoksi, mutta hintojen uskotaan laskevan ajan kanssa. Toshiba on tarjonnut näytekappaleita järjestelmäpiirien ja käyttöjärjestelmäkehittäjien käyttöön vuoden 2013 alusta lähtien.


Memory Design Insights - UFS vs e-MMC – Scott Beekman from Toshiba - FLASH Memory on Vimeo.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.