Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Japanin suurin operaattori hyllyttää Tizen-suunnitelmansa

1
Manu Pitkänen

Japanin suurin operaattori hyllyttää Tizen-suunnitelmansa
Japanin suurin teleoperaattori NTT docomo ei aio tuoda markkinoille Tizen-älypuhelimia ensi keväänä. Operaattori on ollut Tizenin yksi tärkeimmistä operaattoritukijoista, joten sen menettäminen on suuri takaisku uudelle käyttöjärjestelmälle.

NTT docomon mukaan Japanin älypuhelinmarkkina ei kasva tällä hetkellä niin nopeasti, että sen olisi järkevää alkaa tukea kolmatta älypuhelinalustaa. Operaattorin valikoimista on löytynyt kauan Android-puhelimia ja viime syksynä se otti valikoimiinsa Applen iPhonet, joiden puuttumisen takia monet asiakkaat olivat vaihtaneet operaattoria.

IDC:n mittausten mukaan Japanin älypuhelinmarkkina kasvoi huhti-syyskuun aikana 2,2 prosenttia.

Docomo ei suostunut kommentoimaan millainen vaikutus iPhonen tulolla operaattorin valikoimiin oli Tizen-suunnitelmien hyllyttämiseen. Operaattori ei aio hylätä Tizeniä kokonaan, vaan se seuraa aktiivisesti käyttöjärjestelmän kehitystä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.