Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Korealaismedia ampuu Samsungin hypen alas: Iirisskanneria ei tule Galaxy S5:een

Manu Pitkänen

Korealaismedia ampuu Samsungin hypen alas: Iirisskanneria ei tule Galaxy S5:een
Samsung ei aio lisätä tulevaan Galaxy S5 -lippulaivaansa värikalvo- eli iirisskanneria, kertoo The Korea Herald nimettömän teollisuuslähteen tietoihin perustuen. Sen sijaan puhelimeen on tulossa sormenjälkilukija, jollainen piti huhujen mukaan sisällyttää jo Galaxy Note 3:een.

Syitä miksi Samsung ei aio laittaa iirisskanneria älypuhelimeensa on useita. Ensinnäkin puhelimen asettaminen silmän lähelle lukituksen avaamiseksi ei ole intuitiivista ja on jopa kömpelömpää kuin PIN-koodin syöttäminen. Esimerkiksi kadulla käveltäessä on helpompi syöttää koodi puhelimeen kuin alkaa skannailla silmää.

Lisäksi Samsungin pitäisi asentaa kolmas kamera puhelimeensa. Tällä hetkellä skannerin yhdistäminen etukameraan ei onnistu kätevästi, mutta Korea Heraldin lähteiden mukaan sen pitäisi tulla mahdolliseksi vuoden tai kahden päästä. Kolmannen kameramoduulin asentaminen vaatisi muutoksia Galaxy S5:n designiin.Samsungin mobiilipomo Lee Young Hee nostatti hypeä Bloombergin haastattelussa paljastamalla yhtiön tutkivan mahdollisuutta asentaa iirisskanneri Galaxy S5:een. Hän totesi samaan hengenvetoon, ettei mitään lopullisia päätöksiä ole tehty.

Vaikuttaisi siltä, että älylasit olisivat iirisskannerille luontevampi käyttökohde kuin älypuhelimet.

Korea Heraldin mukaan Samsung aikoisi upottaa sormenjälkilukijan Galaxy S5:n kosketusnäytön alle. Apple on tutkinut sormenjälkilukijan integrointia kosketusnäyttöön. Applen lisäksi HTC on tuonut markkinoille sormenjälkilukijalla varustetun puhelimen (HTC One Max). Samsung ja LG harkitsevat sen asentamista tämän vuoden lippulaivoihin.

Samsungin lisäksi Applen on kerrottu tutkivan iirisskanneria.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja