Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvia Samsungin uudesta käyttöliittymästä vuoti jälleen

Manu Pitkänen

Kuvia Samsungin uudesta käyttöliittymästä vuoti jälleen
Muutama viikko sitten evleaks yllätti paljastamalla Samsungin kehittämän uuden käyttöliittymän sen älypuhelimiin. Nyt vuotaja on julkaissut uusia kuvia, jotka vahvistavat käsitystä, että Samsung aikoisi ottaa mallia Google Now'sta ja tarjota asiakkailleen kohdennettua sisältöä suoraan kotinäytölle.

Kotinäytölle Samsung on suunnitellut Google Now'ta muistuttavan korttinäkymän, joka tarjoaa käyttäjälle tietoa tulevista tapahtumista, mielenkiinnonkohteista, hänen tekemisistä ja ympäristöstä. Korealaisyhtiö otti Pro-malliston tableteissaan käyttöön uuden Magazine UX -käyttöliittymän, joten ei ole täysin mahdoton ajatus että puhelimienkin käyttöliittymää oltaisiin uudistamassa.

Vaikuttaisi siltä, että Samsung aikoo esitellä uuden käyttöliittymän Galaxy S5:n ohessa. Uutta lippulaivaa on lupailtu maalis-huhtikuuksi.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.