Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvissa: iOS:n autoversion käyttöliittymä

Manu Pitkänen

Kuvissa: iOS:n autoversion käyttöliittymä
Sovelluskehittäjä Steven Troughton-Smith on julkaissut kuvia iOS in the Car -ohjelmistosta jo ennen kuin se on virallisesti tullut saataville. Ominaisuus esiteltiin osana iOS 7:ää viime vuoden WWDC:ssä, mutta se nähdään ensimmäisissä autoissa vasta tänä vuonna. CES-messujen aikaan Google kertoi tuovansa Androidin autoihin.

IOS in the Carin avulla iOS-laitteiden omistajat voivat laajentaa Applen käyttöjärjestelmän autojen keskikonsolinäyttöihin. Ohjelmiston tarkoituksena on mahdollistaa älypuhelimista ja tableteista tuttuja ominaisuuksia autoissa, kuten paikkatietopalvelut, yhteydenpito tuttaviin, musiikin kuuntelu jne.

Steven Troughton-Smithin julkaisemien kuvien perusteella iOS in the Carin käyttöliittymä poikkeaa varsin paljon WWDC:ssä esitellyistä konseptikuvista (alempana), kuten alla olevista kuvista voi päätellä. Toisaalta, Troughton-Smithin kuvissa ei välttämättä näy iOS in the Carin lopullista käyttöliittymää.

Kuvista uutisoineen 9to5macin Mark Gurmanin mukaan Apple pystyisi ainakin omissa testiolosuhteissaan käyttämään iOS in the Caria myös suuremmilla näytöillä, kuten televisiossa. On kuitenkin vielä mahdotonta sanoa miten Apple aikoo hyödyntää tätä televisiostrategiassaan.

Lisää kuvia löytyy täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja