Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sharp esitteli IGZO Full HD -näytöllä varustetun älypuhelimen

Manu Pitkänen

Sharp esitteli IGZO Full HD -näytöllä varustetun älypuhelimen
Suomalaiselle kuluttajalle Sharp on astetta tuntemattomampi älypuhelinvalmistaja, mutta Kaukoidässä se on paljon tunnetumpi brändi. Kuten monet muutkin aasialaiset valmistajat, panostaa Sharp erityisesti puhelimiensa tekniikkaan.

Sharpin uudesta Aquos Mini SHL24:stä löytyy äärimmäisen tarkka 4,5 tuuman Full HD -näyttö. Vanhemmassa SHL22-mallissa Sharp käytti 4,9 tuuman 720p-näyttöä, eli pikselitiheys on kasvanut näyttöpaneelin pienenemisen ja resoluution kasvun johdosta 302 PPI:stä 487 PPI:hin. Ohuiden kehyksien ansiosta SHL24:n näyttö ei tunnu juurikaan käsissä: puhelin on yhtä pitkä ja vain viitsen millimetriä leveämpi kuin neljän tuuman näytöllä varustettu iPhone 5s.

Puhelimen näyttöpaneeli on valmistettu Sharpin omalla IGZO-tekniikalla, aivan kuten SHL22. Yhtiö kertoi viime syksynä aloittavansa älypuhelimiin tarkoitettujen IGZO-näyttöjen massatuotannon, joten Sharpin näyttöjä voidaan nähdä pian myös muidenkin valmistajien puhelimissa.


Puhelimesta löytyy lisäksi 2,2 gigahertsin Snapdragon 800 -suoritin, kaksi gigatavua keskusmuistia, 16 gigatavua tallennustilaa ja 13 megapikselin kamera (f/1.9).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja