Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple lupaa korjata iOS:n kuoleman ruudun

Matti Vähäkainu

Apple lupaa korjata iOS:n kuoleman ruudun
Applen iOS-käyttöjärjestelmä on aiheuttanut vain vähän ongelmia syyskuun julkaisun jälkeen. Pääasiassa ongelmia on havaittu vanhemmissa iPhone- tai iPad-malleissa. Yksi vaikeimmista ongelmista on ollut kuitenkin kaikkia iPhone-malleja piinannut nk. White tai Black Screen of Death, joka uudelleenkäynnistää laitteita varottamatta.

Windowsista tutun BSOD:n (Blue Screen of Death) mukaan nimetty ongelma saa korjauksen pian, kertoo Applen tiedottaja Mashablelle. Korjausta ei jaeta erillisenä päivityksenä, sillä pitkällä beta-vaiheessa oleva iOS 7.1 on tulossa piakkoin, joten korjaus todennäköisesti liitetään siihen. Samalla korjataan muita bugeja ja muokataan hieman käyttöliittymää muun muassa puhelinsovelluksen ja Sirin osalta.
Ohjelman nimi juontaa juurensa ruudun väristä, joka vaihtelee valkoisen ja mustan välillä riippuen aatuminen tapahtuu kotinäkymässä arvioiden mukaan, kun akkua on jäljellä noin 30 prosenttia.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja