Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Foxconnin johtoporrasta pidätetty lahjuksien vaatimisesta iPhone-komponenttivalmistajilta

Juha Tuppi

Foxconnin johtoporrasta pidätetty lahjuksien vaatimisesta iPhone-komponenttivalmistajilta
Muun muassa Applen tuotteita valmistavan taiwanilaisen Foxconnin johtoportaaseen kuuluvia henkilöitä on viimeisimpien tietojen mukaan pidätetty syytettynä lahjusten vaatimisesta komponenttivalmistajilta.

Cnet raportoi eilen pidätyksistä viitaten kiinalaisella Tencent-uutissivustolla julkaistuihin tietoihin. Lähteen tietojen mukaan syytetyt vaativat komponenttivalmistajilta voitelurahaa, jotta Foxconn ostaisi heiltä komponentteja iPhone-älypuhelimiin ja jotta tilaukset hyväksyttäisiin. Juoni paljastui, kun komponenttivalmistajat valittivat epäilyttävästä menettelystä Foxconnille, joka käynnisti sisäisen tutkinnan.

Noin kaksitoista johtavassa asemassa olevaa työntekijää on pidätetty ja lahjusjupakan pääpiruksi epäillään yhtiön eläköitynyttä vanhempaa varapääjohtajaa Liao Wanchengia. Wanchengin epäillään myös perustaneen ulkomaille valeyrityksen rahanpesua varten.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja