Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilla kehitteillä Galaxy Glass, julkistus IFA-messuilla?

Matti Vähäkainu

Samsungilla kehitteillä Galaxy Glass, julkistus IFA-messuilla?
Samsung ja Google yhdistivät tänään voimiaan kertomalla uudesta ristiinlisensointisopimuksesta. Näin ollen yhtiöiden välillä nähdään yhteistyötä patenttien osalta, mutta keskenäinen kilpailu tuskin loppuu. Lisäkilpailua puettavien lisälaitteiden saralla enteilee myös uusin aasialaishuhu.

Korean Timesin mukaan Samsung olisi tuomassa ensi syksynä markkinoille älylaseja, joita kutsutaan tällä hetkellä milläs muulla nimellä kuin Galaxy Glass. Julkaisupaikkana pidetään Berliinin IFA-messut, jotka järjestetään syyskuussa ja jossa viime vuonna julkistettiin Galaxy Gear -älykello.

Mikäli Google ja Galaxy-lasien julkaisu pysyy aikataulussaan se tarkoittaisi mahdollisesti, että sekä Google Glassin että Galaxy Glassin kaupallinen debyytti tehtäisiin loppuvuodesta.

Galaxy Gearin tapaan älypuhelimen lisälaitteeksi suunnatut Galaxy-älylasit toimisivat todennäköisesti ainoastaan Samsungin laitteilla – tai ainakin uusimmilla Galaxy-älypuhelimilla. Myös toiminnallisuudet ovat Korean Timesin mukaan samankaltaiset.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja