Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple on palkannut riveihinsä lisää lääketieteen osaajia

Manu Pitkänen

Apple on palkannut riveihinsä lisää lääketieteen osaajia
Puheet iWatchin roolista terveysmittarina saavat lisää tukea jatkuvasti. Tuoreimpien tietojen mukaan terveysalanyritys Masimon lääketieteellinen johtaja Michael O'Reilly on siirtynyt Applen palvelukseen. Masimon tuoteportfolioon kuuluu muun muassa noninvasiivinen iPhone-pulssioksimetri, jonka avulla sormenpäästä voidaan mitata pulssi sekä veren happitaso ja siirtää nämä tiedot puhelimeen.

Tiedot O'Reillyn uudesta työnantajasta paljasti MobiHealthNews. MacRumors kysyi tietojen todenperäisyyttä O'Reillyltä itseltään ja hänen mukaansa tietojen oikeellisuuden suhteen hänellä ei ole korjattavaa. O'Reillyn LinkedIn-profiilin mukaan hän jätti tehtävänsä Masimolla viime kesänä.
Piilaaksossa on käynnistymässä biometriabuumi, joista todisteena on Applen viimeaikaiset rekrytoinnit. O'Reillyn lisäksi yhtiön riveihin on liittynyt lääketieteen osaajia laskimoskanneriyritys AccuVeiniltä, glukoosiarvojen mittaukseen erikoistuneilta C8 MediSensorsilta ja Senseonicsilta. Vital Connectilla työskennellyt Ravi Narasimhan ja Sanon Nancy Dougherty kuuluvat nykyään myös Applen henkilöstöön.

Terveyteen erikoistuneella iWatchilla Apple voisi pystyä houkuttelemaan asiakkaikseen esimerkiksi kuntoilijoita, diabeetikkkoja ja vanhuksia.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja