Windows Phone 8.1 tuo mukanaan erilliset äänentasoasetukset

Panu Roivas

Windows Phone 8.1 tuo mukanaan erilliset äänentasoasetukset
Windows Phone 8.1:n julkaisua odotetaan huhtikuun Build-konferenssin aikoihin, mutta sitä ennen luvassa on lisää paljastuksia Microsoftin uudistuksista mobiilikäyttöjärjestelmäänsä. Tällä kertaa vuorossa on volyymikontrollit.

Verkkoon vuotaneessa kuvassa on esillä Windows Phone 8.1:n äänentasoasetukset, jotka on saatu vihdoin eroteltua. Ylempi liukusäädin on soitto- ja huomautusäänille ja alempi media- ja sovellusäänille. Pohjalta löytyy nappi äänettömälle tilalle sekä asetusratas joka vie ääniasetussivulle. Valikon toiminta on ilmeisesti kontekstipohjaista, ja esimerkiksi sovelluksessa sen äänensäätö on etusijalla.

Toistaiseksi Windows Phone 8 tukee vain yhtä volyymisäätöä. Windows Phone 8.1 tuo ääniasetusten lisäksi myös monia muita päivityksiä, esimerkiksi ilmoituskeskuksen ja Cortana-nimellä kulkevan ääniohjauksen. Ensimmäisiä uusia WP 8.1 -laitteita saatetaan nähdä MWC 2014 -messuilla Nokian toimesta 24. helmikuuta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.