Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple patentoi älykkään telakointialustan mobiililaitteilleen

Juha Tuppi

Apple patentoi älykkään telakointialustan mobiililaitteilleen
Applen tuorein patentti koskee usean eri toiminnon mahdollistavaa älykästä telakointialustaa mobiililaitteille.

Apple Insider raportoi tänään Applen tuoreimmasta patenttihankinnasta. Patentti koskee telakointialustaa mobiililaitteille, joka osaa suorittaa eri toimintoja riippuen sille asetetun laitteen asennosta: esimerkiksi alustalle asetettu älypuhelin näyttöpuoli alaspäin aktivoisi puhelimen akun latauksen, kun taas näyttöpuoli ylöspäin käynnistäisi sekä latauksen että puhelimen synkronoinnin toisen laitteen kanssa. Alustan on myös tarkoitus ilmaista eri symbolien avulla, mitä toimintoa se on paraikaa suorittamassa.Myös langaton tiedonsiirto eri laitteiden välillä onnistuisi yksinkertaisesti asettamalla mobiililaitteen alustalle tiettyyn asentoon. Telakointialusta tulee patentin mukaan sisältämään muun muassa oman prosessorin, useita erilaisia sisääntulo- ja ulostuloliittimiä ja integroidun virranlähteen.

Lisäksi patentissa mainitaan, että telakointialusta voidaan haluttaessa rakentaa sisään esimerkiksi kannettavaan tietokoneeseen. Telakointialustan kerrotaan myös kykenevän useamman laitteen yhtäaikaiseen lataukseen tai synkronointiin.

Lisää patentin kuvamateriaalia löytyy esimerkiksi Apple Insider -sivustolta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.