Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Geeksphonen kahden käyttöjärjestelmän Revolution-älypuhelimen tiedot julki

Juha Tuppi

Geeksphonen kahden käyttöjärjestelmän Revolution-älypuhelimen tiedot julki
Geeksphone on nyt virallisesti julkistanut kuvamateriaalia ja laitteistotietoja uudesta Android/Boot2Gecko-älypuhelimestaan.

Geeksphonen sivustolla julkaistujen tietojen mukaan yrityksen uusi Revolution-älypuhelin toimii kahdella lennosta vaihdettavalla käyttöjärjestelmällä, tarkemmin sanottuna Googlen Androidilla ja Mozillan Boot2Geckolla. Laitteesta löytyy 4,7 tuuman IPS LCD -näyttö qHD-tarkkuudella, Intelin 1,6 gigahertsin Atom Z2560 -tuplaydinprosessori, gigatavu LPDDR2-keskusmuistia, neljä gigatavua microSD-laajennettavaa tallennuskapasiteettia, kahdeksan megapikselin takakamera LED-salamalla ja 1,3 megapikselin etukamera. Langattomista yhteyksistä vastaavat Wi-Fi 802.11b/g/n ja Bluetooth 3.0. Virtaa laitteelle antaa 2 000 milliampeeritunnin akku. Puhelimen mitat ovat 135 x 68,4 x 9,8 millimetriä.

Asiasta myös raportoinut The Next Web tietää kertoa, että laitteen hinnaksi on kaavailtu reilu 200 euroa ennen veroja ja toimitusten on tarkoitus alkaa 14. helmikuuta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.