Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uudessa kuvassa: Onko tässä HTC Onen seuraaja?

Manu Pitkänen

Uudessa kuvassa: Onko tässä HTC Onen seuraaja?
Lukuisten HTC M8 -huhujen jatkoksi on ilmestynyt Twitterissä @htcfamily_ru-nimellä vaikuttavan profiilin julkaisema kuva, jossa väitetään esiintyvän se itse, eli HTC Onen seuraaja.

Kuvassa näkyy puhelimen takapuoli ja sen perusteella M8:ssa olisi kaksi LED-salamaa. Niiden vierestä löytyy kameralle varattu paikka. Kameran yläpuolelta löytyy vastaavanlainen aukko, mutta aistihavaintojen perusteella se näyttää selvästi pienemmältä. Puhelimeen on huhuttu kaksoiskameraa ja jotkut voivat nähdä ylälaidassa olevan aukon toisena kamerana, mutta tällöin LED-kuvausvalojen sijoittelu tuntuu hieman oudolta. Voisiko kyseessä olla sormenjälkilukija?
HTC Onen seuraajassa on sanottu olevan virtuaaliset näppäimet perinteisten kapasitiivisten painikkeiden sijaan. Lisäksi on puhuttu noin viiden tuuman Full HD -näytöstä ja Snapdragon 800 -järjestelmämikropiiristä.

On mahdollista, että kuva on pelkkä väärennös. Aiemmin julkaistussa kuvassa M8:n takakuoressa ei näkynyt paikkaa kahdelle LED-salamalle.Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja