Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mozilla kehittää Firefox Launcheria Android-puhelimille

Manu Pitkänen

Mozilla kehittää Firefox Launcheria Android-puhelimille
Firefox-selainta kehittävä Mozilla antoi esimaksua InContext-tapahtumassa heidän kehittämästään Firefox Launcherista, joka korvaa Android-puhelimien oletuskotinäkymän.

Mozilla kehittää parhaillaan myös älypuhelimille tarkoitettua Firefox OS -käyttöjärjestelmää, mutta Firefox Launcherin avulla pääsee käsiksi Mozillan tarjoamaan fiilikseen ilman, että pohjalla olevasta Android-käyttöjärjestelmästä pitäisi luopua. Mozillan mukaan se on integroinut EverythingMe-näkymäsovelluksen adaptiivisen sovellushaun Firefox-selaimeen, jonka avulla on saavutettu kustomoitava ja persoonallinen web-kokemus.

Mozilla sijoitti EverythingMe'hin toissa vuoden lopulla.

Firefox Launcherista ei tiedetä vielä paljoakaan, mutta lisää tietoa pitäisi tulla kun projekti etenee beta-vaiheeseen. Alla on Mozillan jakama kuva Firefox Launcherista.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.