Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcommin sovellus toi Androidille oman vilkaisunäytön

Matti Vähäkainu

Qualcommin sovellus toi Androidille oman vilkaisunäytön
Qualcomm on julkaissut tietoja keräävän vilkaisunäyttösovelluksen Snapdragon-piireillä varustetuille Android-puhelimille. Sovelluksen nimi on Snapdragon Glance.

Vilkaisunäyttö näyttää käyttäjälle esimerkiksi tulevia kalenterimerkintöjä, sään, kontakteja sekä saapuneita ilmoituksia. Glance vaatii toimiakseen Qualcommin Snapdragon BatteryGuru -sovelluksen, joka kerää tietoa vilkaisunäyttöä varten.

Sovellus vaikuttaa keräävän tietoa varsin monipuolisesti, ja Qualcommin mukaan se oppii käyttäjän tekemisistä ja tarjoaa siten jatkossa relevantimpaa tietoa. Ainakin useimmin käytetyt sovellukset ruudun alaosassa muodostuvat näin.

Sovellus käynnistyy tavallisen kotinäkymän päälle ja sen näyttämiä tietoja on mahdollista kustomoida. Snapdragon Glance löytyy täältä ja sen vaatima Snapdragon BatteryGuru täältä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja