Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yahoo lopettaa Windows Phone -päivitykset Flickrille

Matti Vähäkainu

Yahoo lopettaa Windows Phone -päivitykset Flickrille
Yahoo on kertonut TechCrunchille, ettei se aio enää tuoda uusia päivityksiä Flickr-sovelluksen Windows Phone -versiolle. Vaikka alustan osuus mobiililaitteista on vieläkin kovin pieni, niin mahdollisesti päätöksessä on mukana myös muuta yritysstrategiaa.

Yahoon asiakaspalvelu kertoi päivityksistä kysyneelle WP-käyttäjälle, että yhtiö keskittää mobiilikehityksen iPhone- ja Android-sovelluksiin. Myöhemmin yhtiö vahvisti asian TechCrunchille.

Yhtiön mukaan vaikeita päätöksiä on tehtävä, jotta voi tarjota parasta mahdollista mobiilikokemusta. Microsoft ei suostunut kommentoimaan TechCrunchille Yahoon päätöstä.

Flickr-sovellukset toimivat edelleen normaaliin tapaan, mutta päivitysten puute tarkoittaa, että käyttäjät todennäköisesti katoavat pian ainakin Flickrin omasta sovelluksesta. Windows Phone -alustalla tästä hyötyvät lähinnä kolmannen osapuolen sovellukset sekä kilpailevat kuvapalvelut.


Yahoo ei ole päivittänyt Flickr-sovellustaan Windows Phonella sitten vuoden 2012, joka on jo nykyisellään karkoittanut käyttäjiä. Vain 2 tähteä sovelluskaupassa saanut sovellus on saanut paljon arvostelua päivitysten puutteesta.

Windows Phone -käyttäjien huono onni on tässä tapauksessa hyväksi Android- ja iOS-sovellusta käyttäville, jotka tulevat jatkossakin nauttimaan Flickrin päivityksistä ja uusista sovelluksista.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja