Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone 8.1 -päivityksen ominaisuuksia vuosi kehittäjätyökaluista

Matti Vähäkainu

Windows Phone 8.1 -päivityksen ominaisuuksia vuosi kehittäjätyökaluista
Microsoft jakaa parhaillaan kehittäjilleen Windows Phone 8.1 Software Development Kitiä eli kehittäjätyökaluja uuden käyttöjärjestelmäversion saloihin. Yksi kehittäjistä on vuotanut työkalujen avulla löytyneitä tietoja tulevasta päivityksesta Redditissä, kertoo The Verge.

Kehittäjän löydökset kertovat muun muassa, että Microsoft yhdistää viimein Windows Phone ja Windows RT-kehityksen. Tämä tarkoittaa, että SDK-mahdollistaa molempien sovellusten luomisen samasta HTML- ja JavaScript-koodista.
Uusista ominaisuuksista ja sovelluksista kuvataan alla mahdollisuus vaihtaa oletusviestinsovellus, lisätty VPN-tuki sekä akkusovellus Battery Power Sense. Lisäksi musiikki- ja videosovellus erotetaan kahdeksi sovellukseksi ja SkyDrive vaihtaa odotetusti nimensä OneDriveksi.

Windows Phone 8.1 tuo todennäköisesti Microsoftin matkapuhelinalustalle myös ilmoituskeskuksen, Cortana-ääniavustajan sekä parannuksia moniajoon. Kaikkia ominaisuuksia ei vielä SDK:ssa ole nähty. Pääsy esimerkiksi Bing-hakuun ja kenties sitä kautta Cortanaan oli evätty ja hakunapin painaminen toi SDK:ssa esiin virheviestin.

Microsoft esittelee Windows Phone 8.1 -päivityksen todennäköisesti huhtikuun alussa Build-tapahtumassa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja