Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG esittelee Facebookissa huippumallin tulevaa miniversiota

Matti Vähäkainu

LG esittelee Facebookissa huippumallin tulevaa miniversiota
LG esittelee Facebook-sivullaan etuajassa kuun lopussa Mobile World Congressissa julkaistavaa LG G2 miniä. Yhtiö julkaisi kuvan LG G2:sta ja sen vieressä olevasta pikkuveljestä tekstin "Experience the MINI" kanssa.

Kuvassa on pienempi kenkä, pienempi meritähti, pienempi muffini sekä pienempi LG G2. LG kertoo, että miniä pääsee kokemaan Mobile World Congress -messuilla 24. kuluvaa kuuta.

Huhujen mukaan LG G2 mini on varustettu 4,7 tuuman näytöllä, mutta mikäli LG:n Facebook-sivulla on tarkka, niin näytön koko asettuu todennäköisesti 4,3 tuuman ja 4,5 tuuman väliin. Tässä vaiheessa tekniikasta ei ole vielä tietoja, mutta huhut kertovat Snapdragon 800 -piiristä ja 2 gigatavusta RAM-muistia. Nämä kannattaa kuitenkin vielä ottaa varauksella.

Ainakin laitteesta näyttäisi löytyvän LG:n tutut ohjausnapit kameran alapuolelta. Jäämme odottamaan MWC:ssä tapahtuvaa virallista julkistusta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja