Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Oppo esittelee Find 7 -älypuhelimet maaliskuussa

Manu Pitkänen

Oppo esittelee Find 7 -älypuhelimet maaliskuussa
Viimeisintä huutoa olevan tekniikan varaan puhelimensa perustava Oppo kiusoittelee Weibossa julkaistussa viestissään Find 7 -älypuhelimen julkistuspäivällä. Julkaistun kuvan mukaan Oppo esittelee uutuutensa 19. maaliskuuta.

Kielipoliiseilla saattaa mennä kahvit väärään kurkkuun nähdessään Oppon kiusoittelukuvan, sillä kuvasta löytyy teksti "Find 7【Are】 Coming". Kyseessä ei ole typo, vaan Engadgetin mukaan Oppon tarkoituksena on esitellä yhden sijaan kaksi Find 7 -puhelinta. Toisessa on JDI:n valmistama yltiötarkka 5,5 tuuman näyttö (2560x1440 pikseliä). Pienemmälläkin resoluutiolla toimeen tulevia varten markkinoille tuodaan 1080p-näytöllä varusteltu malli.

Puhelimien väliset erot eivät välttämättä jää pelkästään näytön resoluutioon.

Kuvassa oleva luku 798 viittaa julkaisupaikkaan, joka on Pekingin 798 Art Zonessa.

2K-näytöt puhelimissa korkattiin viime vuoden lopulla, jolloin Vivo esitteli kuusituumaisen Xplay 3S -puhelimen. Samsungin Galaxy S5:ssä on huhuttu olevan myös 2560x1440 pikselin näyttö.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja