Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Nämä asiat muuttuvat Windows Phone 8.1:ssä

Manu Pitkänen

Videolla: Nämä asiat muuttuvat Windows Phone 8.1:ssä
Kuten jo eilen uutisoimme, Microsoft jakaa parhaillaan Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmän kehittäjätyökaluja alustan parissa työskenteleville kehittäjille, minkä seurauksena tietoja ohjelmistoalustan muutoksista ja uudistuksista on päätynyt julkiseen tietoon. Uudella WinBeta.orgin videolla käydään läpi yksityiskohtaisesti mitä muutoksia Windows Phone 8.1 tuo mukanaan.

12 minuuttia pitkällä videolla käydään läpi monia asioita, mutta koska kyse on SDK-versiosta, ei videolla voida esittää kaikkia Windows Phone 8.1:n uusia ominaisuuksia. Esimerkiksi Cortana-puheavustaja loistaa poissaolollaan. Alla oleva video antaa kuitenkin hyvän kokonaiskuvan Microsoftin tekemistä pienistä ja vähän isommistakin uudistuksista.

Windows Phone 8.1:ssä on mahdollisuus vaihtaa oletusviestin, VPN-tuki sekä akkusovellus Battery Power Sense. Lisäksi musiikki- ja videosovellus erotetaan kahdeksi sovellukseksi ja SkyDrive tullaan tuntemaan vastaisuudessa OneDrivena. Oletuskamerasovellukseen on lisätty sarjakuvaus ja moniajonäkymässä sovellukset voi sulkea perinteiseen tapaan ruksilla, tai sipaisemalla ohjelmaikkuna alas. WP 8.1:ssä on lisäksi on-screen-painikkeet, joiden taustavärin voi halutessaan vaihtaa, ja mahdollisuus asentaa sovelluksia microSD-kortille (Windows Phonessa on ollut mahdollisuus asentaa sovelluksia kortilta, muttei kortille)Lisäksi on paljastunut, että Windows Phone 8.1:n resoluutiotuki laajenee qHD:llä (540×960 pikseliä) ja QHD:llä (1440×2560 pikseliä).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.