Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG esitteli G Pro 2 -älypuhelimen

Manu Pitkänen

LG esitteli G Pro 2 -älypuhelimen
LG on esitellyt kotimaan markkinoilleen uuden G Pro 2 -älypuhelimen, joka jatkaa viime vuonna esitellyn Optimus G Pron tarinaa. Android 4.4 -pohjaisen puhelimen saatavuudesta Etelä-Korean ulkopuolella ei ole tehty vielä lopullisia päätöksiä, mutta puhelin on näytillä Barcelonan MWC-messuilla.

G Pro 2:ssa on 5,9 tuuman Full HD -näyttö (IPS). LG on yrittänyt maksimoida näyttöalan osuuden puhelimen etupuolesta käyttämällä mahdollisimman ohuita kehyksiä. Tässä on onnistuttu ihan hyvin, sillä puhelimen etupuolesta 77,2 prosenttia on näyttöä. Lukema on parempi kuin useimmissa LG:n kilpailijoiden valmistamissa puhelimissa, mutta se häviää kuitenkin Sharpin 5,2-tuumaiselle Aquos 302SH:lle (etualasta 80,5 prosenttia on näyttöä).Näyttöalan maksimoinnin lisäksi G Pro 2:n hienouksiin kuuluu uusi Knock Code -ominaisuus, joka on luonteva laajennus LG G2:n KnockON-ominaisuudelle. Knock Coden avulla käyttäjä voi käskyttää puhelinta tekemään eri asioita tiettyjen näpäytysyhdystelmien (2–8 näpäytyksen pituisia) avulla. Puhelin voidaan esimerkiksi käynnistää tai lukita vain näpäyttämällä näyttöä. Knock Coden kaltaisesta ratkaisusta voi kieltämättä olla hyötyä isojen puhelimien kohdalla, sillä puhelimen reunoilla oleviin näppäimiin ylettyminen voi olla turhan työlästä – tämän ongelman LG on tosin jo yrittänyt ratkaista sijoittamalla painikkeet puhelimen takapuolelle.

2,26 gigahertsin Snapdragon 800 -järjestelmäpiirillä varustellusta puhelimesta löytyy kolme gigatavua keskusmuistia 13 megapikselin kamera, jota on höystetty OIS+-kuvanvakauksella. OIS+ tarkoittaa sitä, että rautatason kuvanvakauksen lisäksi ohjelmistopohjainen ratkaisu yrittää pitää huolen, ettei kuva pääse tärähtämään. Puhelimella voidaan kuvata HD-tasoista (ilmeisesti 720p) hidastuskuvaa (120 FPS) ja tavallista 4K-videota. Magic Focus -ominaisuuden ansiosta käyttäjä voi valita kuvan ottamisen jälkeen millä tarkennuksella kuvan haluaa tallentaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.