Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rovio esitteli uuden Angry Birdsin: Tässä tulee Stella!

Matti Vähäkainu

Rovio esitteli uuden Angry Birdsin: Tässä tulee Stella!
Rovio kiusoitteli aiemmin Twitterissä uudella Angry Birds -pelillä ja nyt peli on virallisesti esitelty. Pelin nimi on Angry Birds Stella ja tulee pikkuisesta tyttölinnusta, jonka seikkailuja tullaan pelissä seuraamaan.

Vaaleanpunaisen Stella-pikkulinnun seurana esitellään 5 uutta lintua, jotka liittyvät seikkailuun. Pelin mainoslause on "Best friends forever, most of the time" eli vapaasti suomennettuna "Parhaat ystävykset ikuisesti, suurimman osan ajasta".

Toistaiseksi tarkkaa julkaisuaikataulua ei kerrottu, mutta Rovion mukaan peli saapuu ensi syksynä. Pelin lisäksi Stellan ja ystävysten seikkailuista tulee kaupan muutakin kauppatavaraa kuten Rovion kohdalla on totuttu näkemään.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.