Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yahoon hankkima Aviate tuo uuden älykkään musiikkiominaisuuden Androidille

Juha Tuppi

Yahoon hankkima Aviate tuo uuden älykkään musiikkiominaisuuden Androidille
Yahoo hankki alkuvuodesta startup-yritys Aviaten, joka kehitti älykkään aloitusnäytön Android-käyttöjärjestelmälle. Nyt yrityksen sovellukseen on tulossa uusi musiikkiominaisuus.

Aviate ilmoitti eilen sovelluksensa uudesta älykkäästä musiikkiominaisuudesta, joka käynnistyy, kun kytket kuulokkeet Android-puhelimeesi. Ominaisuuden nimi on Listening Space ja se kerää automaattisesti kaikki puhelimeen ladatut musiikkisovellukset samalle näytölle. Ominaisuus osaa myös ehdottaa uusia musiikkisovelluksia Google Play -sovelluskaupan kautta.

Kuunnellessasi musiikkia ominaisuus tunnistaa kappaleen ja tarjoaa kyseessä olevasta artistista tietoa, mukaan lukien artistin viimeisimmät twiittaukset sekä tulevat keikat lähistöllä. Listening Space myös tarjoaa mahdollisuuden kuunnella kyseisen artistin parhaat kappaleet Spotifyn kautta.


Aviaten Listening Space -ominaisuus vaatii toimiakseen vähintään Android 4.0 -version, tai Samsungin Galaxy-laitteiden käyttäjiltä Android 4.3:n tai uudemman version. Aviate-sovellus on edelleen yksityisessä betatestauksessa, mutta se on ladattavissa uusine ominaisuuksineen täältä käyttämällä promootiokoodia "MUSIC".

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja