Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skypen kilpailija Viber myytiin Japaniin 650 miljoonalla

Petteri Pyyny

Skypen kilpailija Viber myytiin Japaniin 650 miljoonalla
Skypen kilpailija pikaviestinten kiihtyvässä taistelussa mobiilikäyttäjistä, Viber, on myyty japanilaiselle verkkokauppajätille Rakutenille 900 miljoonalla dollarilla (n. 657 miljoonaa euroa).

Viber on erityisen vahva mobiilipuolen VoIP -tuotteena ja päinvastoin kuin monilla muilla pikaviestimillä, sen vahvuutena onkin ollut nimenomaan äänipuheluiden välitys. Yhtiöllä on oman ilmoituksensa mukaan 300 miljoonaa käyttäjää ja palvelun käyttäjämäärät kasvoivat viime vuonna 120 prosenttia edellisvuodesta.

Rakutenin mukaan Viberin ymmärrys ihmisten kanssakäymisen tavoista oli tärkein syy hankkia yhtiö omistukseensa. Rakuten toivoo voivansa käyttää Viberin ymmärrystä mobiilikäyttäjistä muiden palveluidensa kehittämiseen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja