Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vihdoin Android-sovellukset saavat Chromecast-tuen

Matti Vähäkainu

Vihdoin Android-sovellukset saavat Chromecast-tuen
Google on julkaissut Google Play Services 4.2 -paketin, joka uudistaa kehittäjien työkaluja. Yksi tärkeimmistä lisäyksistä on Google Cast SDK, joka mahdollistaa kehittäjien lisätä sovelluksiinsa Chromecast-ominaisuuksia.

Tämä tulee todennäköisesti tarkoittamaan lähitulevaisuudessa Chromecast-tuella varustettujen sovellusten määrän räjähdysmäistä kasvua, ja hyvä niin. Aiemmin sovelluksia on ollut tarjolla varsin rajatusti, sillä ominaisuuksia on löytynyt vain Googlen "hyväksymistä" sovelluksista.

Toistaiseksi Chromecastia ovat tukeneet YouTube, Netflix, HBO Go, Hulu Plus, Pandora, Red Bull TV, Google Play TV & Movies, Google Play Music, VEVO, Songza, Plex, PostTV, Viki ja RealPlayer Cloud.

Google uudisti myös Google Drive ja Google client -rajapinnat. Google Play Services 4.2 on nyt saatavilla Androidille maailmanlaajuisesti.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.