Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäinen Galaxy S5:llä otettu kuva löytyi

Matti Vähäkainu

Ensimmäinen Galaxy S5:llä otettu kuva löytyi
Eilen kerroimme vuodosta, joka näyttäisi vahvistavan Galaxy S5:n QHD-resoluution näytön. Tänään on aika esitellä ensimmäistä kertaa kuvaa, joka on otettu Galaxy S5:llä.

Valitettavasti itse kuva on täysin käyttökelvoton, kiitos Mr. Blurry Camin. Onneksi Flickr-kuvapalvelussa on tallessa kuitenkin EXIF-tiedot, joista selviää, että alkuperäinen kuva on 5312 pikseliä leveä ja 2988 pikseliä korkea. Se on 16:9-kuvasuhteella noin 16 megapikseliä, joten kokonaisena (puhelimet yleensä croppaavat 4:3-kuvat 16:9 muotoon) kenno on noin 21 megapikseliä.

Galaxy S5:n kameraan on ennustettu 16 sekä 20 megapikselin sensoria, mutta itseasiassa molemmat huhut voivat pitää osimoilleen paikkansa. Twitter-vuotaja @evleaksin mukaan kyseessä on AT&T:n versio Galaxy S5 -puhelimesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja