Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC esittelee uuden Onen 25. maaliskuuta

Manu Pitkänen

HTC esittelee uuden Onen 25. maaliskuuta
HTC on lähettänyt medialle kutsuja julkistustilaisuuteen, joka järjestetään 25. maaliskuuta. HTC aikoo esitellä uutukaisensa samaan aikaan järjestettävissä tapahtumissa Lontoossa ja New Yorkissa. Evleaks tiesi aiemmin kertoa, että taiwanilaisyhtiö esittelisi puhelimensa maaliskuun lopulla New Yorkissa.

Vuodettujen kuvien perusteella maaliskuussa esiteltävä puhelin muistuttaa erittäin paljon nykyistä HTC Onea, mutta takana on yhden sijaan kaksi kameraa ja etupuolen fyysiset näppäimet on korvattu virtuaalisilla painikkeilla. Puhelimessa on sanottu olevan myös isompi, noin viiden tuuman näyttö.

Samsungin uskotaan esittelevän Galaxy S5 -älypuhelimensa 24. helmikuuta pidettävässä Unpacked-tapahtumassa, eli kuukausi ennen HTC:n uuden lippulaivan julkistusta. Viime vuonna osat olivat toisinpäin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja