Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvavuodot paljastavat Huawein Ascend G6 -älypuhelimen ja Media Pad X1 -tabletin

Juha Tuppi

Kuvavuodot paljastavat Huawein Ascend G6 -älypuhelimen ja Media Pad X1 -tabletin
Huawein tulevista laitteista on vuotanut kuvamateriaalia Barcelonan mobiilikonferenssin kynnyksellä.

Tunnettu vinkkaaja evleaks paljasti eilen twiittauksessaan Huawein Ascend G6 -älypuhelimen väitetyn ulkoasun ja väriskaalan. Asiasta myös raportoineen Engadget-sivuston mukaan laite tulee varustettuna 4,5 tuuman näytöllä, MediaTekin 1,3 gigahertsin neliydinprosessorilla, gigatavulla keskusmuistia, kahdeksan megapikselin etukameralla ja viiden megapikselin takakameralla. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 4.2 Jelly Bean. Laite on vain 7,5 millimetriä paksu ja tullee kuulumaan keskihintaluokkaan.Engadget myös kertoi tänään kiinalaissivustolla näkyneestä Huawein Media Pad X1 -tabletista. Seitsemän tuuman tabletti tulee tarjoamaan puheluominaisuudet, 1,6 gigahertsin HiSilicon 910 -neliydinprosessorin, kaksi gigatavua keskusmuistia, 16 gigatavua tallennuskapasiteettia, 1 920 x 1 200 -resoluution näytön ja kuuden tuhannen milliampeeritunnin akun. Myös LTE-yhteyksiä tukeva malli tulee olemaan saatavilla. Kuvamateriaalia tabletista löytyy täältä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja