Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kiusoittelee tulevaa julkistustaan uudella videolla

Manu Pitkänen

Samsung kiusoittelee tulevaa julkistustaan uudella videolla
Samsungin Unpacked-tapahtumaan on enää pari päivää aikaa ja nyt onkin korkea aika yrittää nostattaa hypeä. Kaikki odottavat näkevänsä MWC-messuilla uuden Galaxy S5 -lippulaivan ja Samsung ruokkii tätä kuvitelmaa videolla, jossa kaikki on nostettu viidenteen potenssiin. Samsung käytti samaa kikkaa jo aiemmin julkaistussa kuvassa.

Videolla luodaan mielikuva, että Unpacked-tapahtumassa julkaistava laite (tai laitteet) on jokapaikanhöylä: se soveltuu kaikille, kaikkiin tilanteisiin ja sillä voi tehdä lähes mitä vain. Videolla pyörii diaesityksenä valokuvia, joille jokaiselle on valittu oma laitetta kuvaava termi (joka on korotettu viidenteen potenssiin). Pariin kohtaan on upotettu hidastusvideo.
Samsungin videolla vilahtaa muutamaan otteeseen ulkoilmaan ja erilaisiin olosuhteisiin viittaavia termejä. Tästä herää tietysti kysymys, että onko Galaxy S5:n suunnittelussa keskitytty säänkestävyyteen.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja