Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mozilla lupaa 25 dollarin älypuhelinten tulvaa

Valtteri Ahonen

Mozilla lupaa 25 dollarin älypuhelinten tulvaa
Firefox-selaimestaan parhaiten tunnettu Mozilla on ollut jälleen mukana myös Mobile World Congressissa. Tämä tietysti siksi, että se on jo useamman vuoden ajan kehittänyt omaa käyttöjärjestelmää älypuhelimille.

Mozilla kertoi odottavansa markkinoille paljon uusia älylaitteita hyvin edullisiin hintaluokkiin, jopa 20 euron tietämille. Aiheesti kirjoitti esimerkiksi PCMag.

Esimerkiksi Huawei ja LG kehittävät tällä hetkellä Mozillan järjestelmällä toimivia puhelimia, ja Panasonic on kertonut aikeistaan käyttää Firefox OS:ää omassa televisiossaan. Mozilla kehittää myös shanghailaisen Spreadtrumin kanssa noin 20 euron laitetta, jonka se toivoo innostavan valmistajia samansuuntaisten laitteiden kehittämiseen.

Firefox OS on suunnattu ensisijaisesti edullisiin laitteisiin, eikä se yritäkään (ainakaan tässä vaiheessa) kilpailla markkinajohtajien ominaisuuksien kirjoa vastaan. Tästä huolimatta kehitystä tapahtuu moneen suuntaan, ja esimerkiksi ZTE julkisti jo tuplaydinprosessorilla toimivan Firefox OS -puhelimen (Open C).Järjestelmällä toimivia laitteita on myynnissä ympäri maailmaa, esimerkiksi Brasiliassa, Unkarissa, Intiassa ja Kreikassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.