Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pikaviestipalvelu WhatsApp saamassa äänipuheluominaisuuden

Juha Tuppi

Pikaviestipalvelu WhatsApp saamassa äänipuheluominaisuuden
Suosittu pikaviestipalvelu WhatsApp on laajentamassa repertuaariaan äänipuheluiden piiriin.

TechCrunch raportoi tänään WhatsAppin toimitusjohtajan Jan Koumin ilmoittaneen Barcelonan mobiilikonferenssissa (MWC, Mobile World Congress) äänipuheluominaisuuden tulevan palveluun. WhatsApp pyrkii näin kasvattamaan jo entisestäänkin merkittävää palvelua aktiivisesti kuukausittain käyttävän 465 miljoonan asiakkaan kantaansa.

Asiasta myös raportoineen Engadgetin mukaan puheluominaisuus tullaan lisäämään ensin iOS- ja Android-alustoille tämän vuoden toisella neljänneksellä, ja myöhemmin myös Windows Phonelle sekä BlackBerrylle.

Facebook ilmoitti viime viikolla ostavansa WhatsAppin 19 miljardin dollarin kokonaishintaan. Kauppa huolestutti monia viestipalvelun tulevaisuudennäkymien kannalta, mutta Koum vakuutti kuitenkin palvelun jatkavan toimimista samaan tapaan, vapaana mainoksista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja