Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

ZTE esitteli kuusituumaisen puhletin: Grand Memo II LTE

Matti Vähäkainu

ZTE esitteli kuusituumaisen puhletin: Grand Memo II LTE
Nimensä mukaisesti ZTE:n tänään esittelemä puhelin on edellisvuoden puhletin kakkosversio. Uutuus ei ole kuitenkaan suunniteltu kilpailemaan aivan huippupuhletteja, kuten Galaxy Note 3:a vastaan.

ZTE Grand Memo II LTE on varustettu tietysti LTE-yhteyksillä sekä Snapdragon 400 -järjestelmäpiirillä, kuuden tuuman HD-kosketusnäytöllä, kahdella gigatavulla RAM-muistia, 13 megapikselin kameralla sekä 16 gigatavulla tallennustilaa. Laitteen etuosasta löytyy epätavallisesti peräti 5 megapikselin kamera ja vain 7,2 millin paksuiset kuoret piilottavat 3200 milliampeeritunnin akun.

Laite muistuttaa spekseiltään hieman Nokian edullisempaa Lumia 1320 -puhlettia tai Samsungin Mega-sarjaa. Kauppoihin laite saapuu huhtikuussa Kiinassa, jonka jälkeen vuorossa ovat Eurooppa ja Pohjois-Amerikka. Hintatietoja ZTE ei vielä kertonut, mutta todennäköisesti hinta painuu edellämainittuja laitteita pienemmäksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.