Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola kehitti Google Watchia, julkaisee älykellon tänä vuonna

Matti Vähäkainu

Motorola kehitti Google Watchia, julkaisee älykellon tänä vuonna
Huhujen mukaan Motorola on kehittänyt Google Watch -nimistä kelloa viime vuonna ja sen julkaisu on kenties ollut tarkoitus olla myös jo viime vuonna. Ilmeisesti Google-kelloa työstetään kuitenkin nyt muualla, mutta Motorolalla oma kello on edelleen työn alla.

Mahdollisesti Googlen älykellon valmistajana on Nexus-laitteista tuttu LG ja Lenovon ostolla saattaa olla niin ikään osuutta asiaan. Motorola-johtaja Rick Osterloh kertoo kuitenkin, että yhtiöllä on tarkoitus tuoda älykello markkinoille tänä vuonna. Motorola keskittyy korjaamaan kuluttajien huolenaiheita, kuten akkukestoa ja ulkonäköä.


Android Police on saanut käsiinsä kuvia, joissa esiintyy aiemmin Google Watch -nimellä ja Gem-koodinimellä tunnettu älykellonkonsepti. Se on varustettu neliönmuotoisella näytöllä, kapasitiivisella takaisinnapilla, kyljessä olevalla napilla sekä volyyminapeilla. Android Police arvelee, että äänenvoimakkuuden säätämisen lisäksi nappejen takaa löytyy todennäköisesti äänihaku ja kuntoilumoodi, sillä niissä ovat juoksevan miehen ja mikrofonin kuvakkeet.
Tarkempaa tietoa Motorolan älykellon aikataulusta tai esimerkiksi laitteistosta ei ole.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.